Ahad, 29 September 2013

Segmen follow april hingga disember 2013 by Cik akak omei

Assalamualaikum

Sebenarnya saya x pernah join mana2 segmen.Ni lah first time nk mencuba tapi x berapa reti jugak ni.Kalau saya tak faham cara2 nk join,saya x join,tapi yg ni caranya mcm mudah je,so saya try,kalau salah tolong ajar saya bolehh


Cara dan syarat2 nak join klik SINI

Eh,mcm ni je ke..betul x ni?

Seyes x reti..huhu







4 ulasan:

  1. wah.. betul lah ni, selamat bersegmen kak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh ye ke..terima kasih la x reti ni

      Padam
  2. aiza dari segmen yang sama.. selamat bersegmen.. :D

    BalasPadam
  3. awak jom join GA saya http://wanieseuk.blogspot.com/2013/10/cosmic-giveaway-by-le-awesome-trio.html dan anda ditag http://wanieseuk.blogspot.com/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    BalasPadam

Tak perlu kata apa-apa,hanya taip je komen anda.:D

Anne Nurain