Sabtu, 20 Julai 2013

Eh,,da setahun la

Hai,geng,korang perasan x yg kita berjumpa buat pertama kalinya setelah 15 thun terpisah da nak masuk setahun la.Dengar baik2,bkn 1hari,1 bulan dan bukan 10 bulan,tapi setahunnn.hehe..

sweet nyee
                                                 

Dari raya tahun lalu sampai la nk masuk raya thun ni.Agak2 korang,thun ni dapat jumpa lagi x kita ek.Aku harap2 sangat dapat jumpe la.Ikut plan thun ni aku plk nk g raya ke rumah korang.Tapi boleh ke? jalan pun belum kuat da berangan nak raya sakan ek.

eii,masa ni zara dlm perut lg la..thun ni boleh bawak raya ni
                                             
Raya tahun untuk aku cukup berbeza,mana tak nya..x boleh g shopping sakan bli bju raya ni,hehe..segalanya dalam kesederhanaan.Mood raya pun x de.Jalan pun da macam itik gembo2,sedih la jugak.Tapi aku still dlm percubaan utk memulihkan kaki aku ni.Insha allah,pasti ada hikmah di sebalik ujian yg di beri.

Apapun..hope apa yg kita rancang jd kenyataan ye..Mungkin awal lagi kot nk wish,tapi x pe la.kat sini nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT SAHABATKU.Mohon maaf zahir batin..

                                       sekian..

2 ulasan:

  1. Aku ingat..memang best kan. Aku pun harap dapt jumpa lagi raya tahun ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehee..ingt ea..haah x sabo nk jumpe ni

      Padam

Tak perlu kata apa-apa,hanya taip je komen anda.:D

Anne Nurain