Selasa, 22 Oktober 2013

Blog berwajah baru.






Suke sangat2 bila blog saya kini berwajah baru.Cantik x?,mestilah cantikkan.Blog ni full edit oleh cik rose cute.
Saya ni mmg x reti nak edit2 ni,sikit2 boleh la.hihii...

Banyak jugak owner2 blog yg mengambil tempahan edit mengedit ini..tapi hati saya x terbuka pulak nak buat tempahan sehingga saya dgn x sengaja terjumpa blog cik rose cute ni ketika saya berblogwalking di blog siapa ntah,lupa..Hati mula tertarik nk baca entry terbaru masa tu tentang hukum nikah 2 kali wawa zainal dan aeiril zafriel.Masa baca tu la saya nampk yg cik rose ni ada ambil tempahan.Saya pun baca lah entry pasal tempahan dan design cik rose.

Dari kajian saya,,hahaa..cara cik rose tulis tu nmpk mcm dia seorang yg ceria dan mudah di senangi.Terus rasa tertarik nk berkerjasama dgn cik rose ni.Mungkin da jodoh saya ni..

Ni lah wajah cik rose cute..
Haa..tu la cik rose,nama pun da cute kan..orgnye pun cute je..betul x?.Eh,cik rose jgn marah ye saya copy gambar cik rose ni.Mungkin da ramai kenal dia,cuma saya je yg ketinggalan sebab jarang berblogwalking..ikut mood.hehee.

Kemudian saya try send email..alhamdulillah cik rose reply..Saya menyuarakan hasrat utk buat tempahan..Dan..tempahan di terima..hihii..Saya send detail2 dgn segala mcm yg saya nk.Cik rose kata okey..hihii..Harga jgn risau,memang berbaloi2..

Sepanjang proses mengedit ni,kami hanya email je,walaupun saya x berapa reti guna email ni,kdg2 smpi double send pulak.sorry ye cik rose.Di situ lah saya dapat mengenali bagaimana perwatakkan cik rose ni.Waaa..hepi sangat2 sebab cik rose ni baik hati dan sentiasa cool je.Ni bukan bodek ye..tapi betul2 punye..nape,,x caya?hihii.Dia layan saya dgn baik,,1 yg saya perasan tentang cik rose ni..bila dia reply email saya mesti ada words"Hihiii"..da mcm sinonim plk..tagline pun ye jugak kot..dgn hihiii dia tu la,yg buat saya senang berkerjasama dgn cik rose..ceria je..hepi go lucky..

Alhamdulillah..proses mengedit da selesai..saya da pun suggest kan kat kawan saya utk buat tempahan edit dgn cik rose..Hye,cik rose..kawan saya da send email tu..hihii..

Okey..hepi blogger..daa~~





6 ulasan:

  1. wow!!.... terbaik dari kak rose..

    BalasPadam
  2. cantik! kemas!! very the pinky gitteww~

    BalasPadam
  3. memang cantik dan kemas hasil kerja cik rose.. cantik wajah baru ni..

    BalasPadam
  4. cantik blog ni..akak pun teringin jugak nak blog cantik camni..tapi belum terbukak lagi hati nak buat..ada pernah jugak terlintas nak suruh cik rose cute tu..tp nanti2 la..sayang pulak ngan blog buruk akak tu..hasil cincai2 akak..hehehe:)

    BalasPadam

Tak perlu kata apa-apa,hanya taip je komen anda.:D

Anne Nurain