Jumaat, 14 Februari 2014

Holiday Giveaway By Sally Samsaiman ( Part 3 )



Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

Jawapan akak :USA
Betul ke ?

10 ulasan:

  1. fiza pun dah join segmen nie.. semoga berjaya kak atien..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak, sheila dah joined juga. semoga berjaya dan murah rezeki ya (",)

    BalasPadam
  3. assalammualaikum dear.. zara singgah dr segmen yg sma.. hoho. ari tuu zara jawab sally pegi korea.. hahaha,.. selamat bsegmen ! ^^

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam

Tak perlu kata apa-apa,hanya taip je komen anda.:D

Anne Nurain