Ahad, 16 Februari 2014

Intan Berlian Mega Giveaway 2014


Harap belum terlambat dan masih di terima penyertaan saya ni,sebab saya baru perasan dengan GA ni.Tarikh tutup adalah hari ni.Saya nak join jugak.

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html




Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",

20 ulasan:

  1. all the best utk GA ni kak Atien.. =)

    BalasPadam
  2. Hi! 안녕하세요~~! We are Twinscraftlife! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    phone cover, pencil case, and more cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum, semoga berjaya dan murah rezeki ye kak. sheila pun dah joined. heeee ~~~

    BalasPadam
  4. bersama kita tgg keputusannya nyer yew

    BalasPadam
  5. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    BalasPadam

Tak perlu kata apa-apa,hanya taip je komen anda.:D

Anne Nurain