Sabtu, 4 Januari 2014

GA Tip top bloglist ibu 2014

KLIK BANNER KALAU NAK JOIN.

Tak join tak boleh GA ni,sebab WAJIB! HEhee..Wajib bagi saya lah sebab tuan empunya GA ni ialah my bff.Tapi kalau korang nak join lagi bagus,support first GA my bff ni ye.^_^.
Bermula 1 januari 2014 hingga 30 Januari 2014

HADIAH
Pertama:
-Sebiji brooch batu
-Sepasang pin craft
-1 helai shawl & 1 helai shawl halfmoon

Kedua:
- Sebiji brooch batu
- 1 helai shawl

Ketiga:
- Sepasang craft pin
1 helai shawl.

Dan
10 peserta bagi pencarian bloglist.

Ok jom join!

12 ulasan:

  1. slmt bersegmen
    akak dah memudar semangat nak joint segmen or GA sekarang ni...

    BalasPadam
  2. all the best kak.. menabung churp2.. :D

    BalasPadam
  3. goodluck ye kak:) selmat berhujung mggu .

    BalasPadam
  4. All the best & slmt berhujung minggu.. :)

    BalasPadam
  5. all the best kak atien.. hadiah pun best tu..

    BalasPadam
  6. gud luck kak...
    akak dalam new bloglist mama...

    BalasPadam

Tak perlu kata apa-apa,hanya taip je komen anda.:D

Anne Nurain