Selasa, 21 Januari 2014

Tahu tak?


Tahu tak,apa nama dalam gambar
kat bawah ni?

No.1

No.2

No.3

Kalau saya kadang-kadang silap juga,hehee..kalau korang tahu,sila komen ok.^_^


21 ulasan:

  1. 1.lengkuas 2.daun sadri @ daun sup 3.kucai @ daun bawang. betul x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laa..tak nak lah atau2..bg 1 jawapan je.konfius ni.:D

      Padam
  2. Lengkuas ke halia.. Hehe. Bab2 nie saya angkat tangan :P

    BalasPadam
  3. 1. Lengkuas 2. Daun Sup 3. Kucai

    BalasPadam
  4. jawapan saya sama cam @Nurul
    1 lengkuas, 2 daun sup 3 kucai

    dah expert dah juga sebab selalu masak sup! hehe
    kucai pula buat cucur udang
    tetiba rasa lapar pula

    BalasPadam
  5. 1.lengkuas
    2.daun saderi
    3.kucai..

    kalau dulu2 selalu confius daun sup dan daun saderi.. lebih kurang jer..tp rasanya daun sup batangnya panjang..:)

    BalasPadam
  6. sorry atien ..no 2 tu bukan saderi..tapi akak,lupa apa kenamanya..oo..dah ingat daun ketumbar..:)

    BalasPadam
  7. 1.lengkuas
    2.saun saderi
    3.kucai..

    BalasPadam
  8. lengkuas ,daun sup dan daun bawang :)

    BalasPadam
  9. no 1 lengkuas
    no 2 daun sup
    no 3 daun bawang

    BalasPadam
  10. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    BalasPadam
  11. 1. Lengkuas.
    2. Daun sup
    3. Daun bawang.. :)

    BalasPadam
  12. 1. Lengkuas
    2. Daun Sup
    3. Kucai..

    :)

    BalasPadam
  13. hihihi....
    lengkuas, daun ketumbar dan kucai...

    BalasPadam
  14. dedulu... selalu konfius antara lengkuas ngan halia... daun sup dengan daun ketumbar.. kucai ngan daun bawang..hihihi..

    BalasPadam
  15. hehe..lengkuas,daun ketumbar dan kucai..:)

    BalasPadam
  16. halia=lengkuas
    daun sup=daun ketumbar
    kucai=daun bawang
    selalunya aiza cium dulu bau dia sebelum ambil.. sebab kalau tengok rupa dia lebih kurang je.. hehe..

    BalasPadam

Tak perlu kata apa-apa,hanya taip je komen anda.:D

Anne Nurain