Selasa, 28 Januari 2014

Hadiah dah sampai




Bulan lepas ada join GA oleh Mama Darwish.Korang ada join tak?kalau ada saya lah salah seorang pemenang GA tu.hehee..Alhamdulillah rezeki saya.Hadiah pun dah sampai.Ni kali ketiga saya menang GA.:D

Hadiah yang saya dapat tu dari produk shaklee.Kebetulan anak2 saya sedang mengamalkan vit c ni,kira dah nak habis la jugak.Ingat nak beli lagi,tetiba dapat free pulak.yeay..>_< jimat.

Baru-baru ni saya sudah pun menjadi ahli shaklee.Kalau nak beli boleh je.ID Shaklee saya : 1091932.

13 ulasan:

  1. alhamdulillah tahniah kak atien.Seronok nye jadi pemenang GA hhuhu

    BalasPadam
  2. wah2xxx....tahniah kak Atien....

    BalasPadam
  3. tahniah kak ye
    sempat kagi promote tu =)
    all the best kak

    BalasPadam
  4. Wahh.. alhamdulillah.. Tahniah Atien.. :)

    BalasPadam
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  6. Tahniah atien, hadiah supplement, bagus2..

    BalasPadam
  7. wah..sokmo menang ni..best la..hehe..
    btw, shaklee ni mahal kan..?dapat free kire nice la..hehe..=)

    BalasPadam
  8. tahniah kak atien!rezeki anak2..hehe

    BalasPadam
  9. bestnya dapat Vit C..congrats kak Atien!

    BalasPadam
  10. tahniah kak atien.. dah up jadi org shaklee nie...

    BalasPadam

Tak perlu kata apa-apa,hanya taip je komen anda.:D

Anne Nurain