Ahad, 12 Januari 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

26 ulasan:

  1. Wah.. best ni, mcm nk join je nnti... slmt bersegmen Atien. All the best.. :)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen kak atien..>_<

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. done follow you :D

    Segmen jalan-jalan cari kawan

    BalasPadam
  4. salam kenal dari segmen jalan2 http://belogisam.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  5. Saya follow blog awak . Dari segmen yg sama :') Jom followback and lawat blog saya ^^

    http://babysiiwan.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  6. Hai. singgah dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  7. terjah dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    hepy blogging!

    BalasPadam
  8. salam kenal.... dari segmen yang sama. follow sini.

    http://suehanasuha.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  9. Hai! Sally singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…
    kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
    Selamat berkenalan! ^_^
    Sally Samsaiman

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    BalasPadam
  11. Selamat bersegmen! ^_^
    Singgah dari segmen yang sama ;D

    BalasPadam
  12. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  13. dalam segmen yang sama: ) follow back yew
    http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  14. ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  15. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam

Tak perlu kata apa-apa,hanya taip je komen anda.:D

Anne Nurain