Khamis, 28 November 2013

Twities Homemade



Snek
Suke makan snek x?..sambil2 tgk tv boleh la mengunyah2 kan..Saya buat sendiri snek ni,ala2 twities gitu..he..senang je..

BAHAN

# Laksa kering
# Serbuk kari
# Tumix

CARANYA

Goreng laksa kering dgn myk yg banyak
Biar kan sejuk
Kemudian..taburkan serbuk kari dan tumix..bg sebati
( tumix tu jgn byk2 nnt masin plk )
Siap..bole makan la..hehee

Senang kan..selamat mencuba..daa~~

16 ulasan:

  1. sesuai sgt utk tgk drama korea ni hehehe

    BalasPadam
  2. wah best.. lebih jimat dari beli kt luar tu.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jimat byk la..bahanya itu je kn.1 bgks dapat 1 telap besar

      Padam
  3. Dari haritu kak ina nak cuba buat tapi tak buat2..he he..asik tengok kat FB aje :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak ari2 buat kuih..x de masa kot nk buat yg senang2 mcm ni..:D

      Padam
  4. senangnya..tinggal rajin tak rajin jer...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu kak..saya pun x selalu rajin:P

      Padam
  5. menjadi ke kak? kreatifnya.. nak cuba juga la nanti.. menabung digi.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jadi jugak,rasa snek la..akak x letak serbuk kari tu byk2 sebab anak2 x mkn pedas,kalau byk mungkin rasanya lg mcm hot twities tu kot..hehe

      Padam
  6. Balasan
    1. Ok la buat mkn smbil tgk tv.akak x hebat,,resepi tu yg hebat..hehe

      Padam
  7. laksa buat snek?? baru tahu ni... nice sharing (:

    BalasPadam
  8. Nmpk yummy. Hehe. Tp kurg mkn mknan mcm ni.

    BalasPadam
  9. wahhh ^_^ first time boleh buat sendiri

    BalasPadam

Tak perlu kata apa-apa,hanya taip je komen anda.:D

Anne Nurain